Een alternatieve omzetstroom voor uw horecabedrijf

Het corona virus heeft gigantische gevolgen voor de horeca. Vanwege de quarantaine maatregelen zijn alle horeca zaken gesloten. In de nabije toekomst zullen de maatregelen hopelijk toestaan dat uw zaak weer open kan. Echter zullen er naar alle waarschijnlijkheid dan nog steeds veel beperkingen worden opgelegd. 

Deze beperkingen – zoals bijvoorbeeld de 1,5 meter afstand regel – zullen de capaciteit van uw restaurant en terras waarschijnlijk niet ten volle laten benutten. Kortom nu en in de nabije toekomst heeft u behoefte aan alternatieve manieren om omzet binnen te krijgen.  

        Via Picknickplek.nl willen we  voor u en  samen met u een mogelijkheid creeeren om alternatieve omzet te genereren. 

Let op:

Picknickplek.nl vraagt alle deelnemers toe te zien op de naleving van de regels van het RIVM
 
– Afnemers kunnen met maxmaal 2 andere mensen picknicken (3 in totaal), of met hun gezin (1 huishouden)
– Tijdens het ophaalproces dient er ten alle tijden tenminste 1,5 meter afstand tussen mensen te zijn
 

Via dit platform:

– bent u in staat de standaard picknickpakketten van Picknickplek.nl aan te vullen met uw eigen food & drinks

– zal de mogelijkheid tot het ophalen van een picknickmand of -tas bij uw restaurant via Picknickplek.nl kenbaar worden gemaakt

– wordt  u van te voren geinformeerd wanneer de picknickmand door de afnemer zal worden afgehaald

– lift u mee op de landelijke promotie via social media over deze mogelijkheid tot picknicken

 

 

Kant en klare picknickpakketten

Picknickpakket.nl stelt u in de gelegenheid kant en klare picknickpakketten af te nemen. Deze pakketten zijn samengesteld uit een picknicktas of -mand, een kleed, bestek, glazen en een leuk item ter vermaak. Bij deze laatste kunt u denken aan een verrekijker om de natuur te verkennen, een beach ball set als sportieve activiteit, of een ouderwetse diabolo voor de kinderen. 

Het picknickpakket bestaat uit een tas of mand, een kleed, een leuke activiteit en food & drinks van de horecaondernemer.

Lidmaatschap Picknickplek.nl

Wilt u zich aansluiten bij dit platform? Samen staan we sterk in het promoten van deze alternatieve omzetstroom. Het lidmaatschap heeft een duur van 3 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Picknickplek.nl rekent een tarief van 19,50 per maand. Dit bedrag wordt voor een groot gedeelte gebruikt om het picknicken online te promoten. 

Lorem ipsum is een opvultekst die drukkers, zetters, grafisch ontwerpers en dergelijken gebruiken om te kijken hoe een opmaak er grafisch uitziet. De eerste woorden van de tekst luiden doorgaans. 

Picknickplek.nl is mede mogelijk gemaakt door: